Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

5/05/2016

L’Hospital General de Granollers promou la higiene de mans per prevenir infeccions

Avui l’Hospital General de Granollers ha participat un any més en la campanya impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), amb l’objectiu de promoure la higiene de mans en els centres hospitalaris.

Enguany amb l’eslògan “Mira les teves mans: la higiene de les mans, clau per a una atenció quirúrgica segura”, l’OMS prioritza la millora de les pràctiques d’higiene de les mans en tots els serveis quirúrgics durant tot el procés assistencial. Els pacients quirúrgics poden contraure infeccions relacionades amb l’assistència sanitària, com les que es poden produir amb l’ús dels dispositius que s’hi empren (per exemple, la infecció de les vies urinàries causada per un catèter contaminat), o, sobretot, durant la intervenció quirúrgica.

L’OMS recomana el rentat de mans en cinc circumstàncies: abans del contacte amb el pacient, abans de realitzar una tasca asèptica, després del risc d’exposició a líquids corporals i després del contacte amb l’entorn del pacient.

Durant tot el dia els Voluntaris per l’Hospital han repartit informació a professionals i usuaris a les entrades principals d’hospitalització, consultes externes i centre geriàtric per sensibilitzar-los de la importància d’aquesta mesura. A més un grup de 28 auxiliars format específicament ha realitzat una observació d’higiene de mans entre els professionals de la institució de diferents àrees i han recollit dades de quan es renten les mans.

Pujar