Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

18/04/2016

L’Hospital General de Granollers, La Unió Consorci Formació i la Universitat de Manresa formaran administratius de l'Hospital en Gestió de Clients i Atenció a l'Usuari

L’Hospital General de Granollers amb la Unió Consorci Formació i la Fundació Universitària del Bages, Campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, han posat en marxa avui un itinerari formatiu per als administratius de l’Hospital que té com a principal objectiu formar-los en Gestió de Clients i Atenció a l’Usuari.

Durant la formació es treballaran aspectes com la comunicació i les habilitats relacionals, la consolidació dels rols professionals, l’enfortiment del posicionament del pacient com a eix central del procés, la millora de processos i procediments, la seguretat dels pacients i aspectes relacionats amb els canvis a l’entorn sanitari o a nivell jurídic i normatiu. Aquesta formació incorporarà diferents metodologies i estratègies docents com activitats dinàmiques amb ús de jocs, sessions formatives presencials, jornades i classes magistrals, tallers pràctics, activitats online, activitats amb dispositius mòbils, etc.

La inauguració de l’itinerari formatiu ha anat a càrrec del Sr. Òscar Dalmau, gerent de la Unió Consorci Formació, de la Sra. Montserrat González, responsable de projectes del Centre Internacional. Formació Continuada de la Universitat de Manresa i del Dr. Rafael Lledó, director general de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers.

Pujar