Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

13/04/2016

La Unitat de Dermatologia de l'Hospital General de Granollers participa en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell

Aquest any la Unitat de Dermatologia de l’Hospital General de Granollers col·labora per primera vegada en la campanya EUROMELANOMA. Aquesta campanya és una de las principals activitats de prevenció de càncer de pell a nivell europeu i es basa en oferir a la població general la possibilitat de revisar-se la pell per dermatòlegs, en busca de lesions precursores o sospitoses de càncer de pell o càncer ja establert no diagnosticat, en unes jornades gratuïtes i de fàcil accés per a qualsevol persona.
A més d’aquestes jornades d’exploracions també es realitzaran activitats de divulgació, informació i formació en prevenció del càncer de pell, en diferents escenaris: carrers, escoles, universitats, empreses, hospitals, centres esportius, mitjans de comunicació, etc.

En aquesta iniciativa participen 30 països i es la referència en prevenció de càncer de pell a nivell europeu, en col·laboració amb les principals organitzacions professionals de Dermatologia i Oncologia, l’European Association of Dermato-Oncology, l’European Organisation for Research and Treatment of Cancer i l’Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereologia.

La campanya va dirigida a la prevenció primària i secundaria del càncer cutani provocat per l’exposició solar, on s’inclouen: melanoma, carcinoma epidermoide i carcinoma basocelular.

La petició de cites a la Unitat de Dermatologia de l’Hospital General de Granollers es pot realitzar a partir del dia 15 d’abril al telèfon 91 543 45 35 o a la pàgina web: www.aedv.es/euromelanoma

La setmana de revisions gratuïtes serà del 13 al 17 de juny.

Pujar