Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

11/03/2016

La innovació en l'entorn sanitari ha centrar la XII Jornada de Salut de l'Hospital General de Granollers

Avui l'Hospital General de Granollers ha celebrat la 12a edició de la Jornada de Salut, un punt de trobada que té com a objectiu reunir a professionals de la salut per fomentar el debat sobre aspectes rellevants en l’àmbit sanitari.

En aquesta edició el tema central ha estat la innovació en l’entorn sanitari. A partir de la ponència central “La innovació en salut: elements d’oportunitat”, que ha realitzat el Dr. Ramon Maspons, director d’innovació de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), hi ha hagut una taula rodona formada per diferents agents de l’ecosistema sanitari com l’atenció primària, la salut mental, la universitat i una empresa del sector sanitari. I per contrastar, també ha participat una empresa que no pertany a aquest sector.

En acabar les diferents aportacions s'han posat en comú per tal de generar un debat enriquidor sobre aquesta temàtica tan vigent actualment i d’importància cabdal des del punt de vista socioeconòmic i que permet fer arribar el coneixement clínic al mercat.

Per tractar aquests aspectes enguany la Jornada de Salut ha comptat amb la presència del Dr. Ramon Maspons, director d’innovació d’AQUAS; el Dr. Ivan González i el Dr. Pedro Regalado, de Benito Menni; la Dra. Concepció Violán, directora gerent de l’Intitut Universitari d’Investigació en Atenció Primària – IDIAP Jordi Gol; el Dr. Jose Luis Parreño, director de l’IBC Institut de Biomecània Clínica; el Sr. Moisès Cabo, director de R&D de Relats, S.A.; la Sra. Edurne Díaz, directora de l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació de la Universitat Internacional de Catalunya i la Dra. Diana Navarro, cap de la Unitat de Recerca i Innovació de l’Hospital General de Granollers que a més ha moderat la Jornada.


La inauguració de la jornada ha anat a càrrec del Sr. Josep Mayoral, president del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) i alcalde de la ciutat de Granollers; el Sr. Francesc Güell, Tècnic de la Secretaria Tècnica de l’Àmbit Metropolità del Regió Sanitària Barcelona (CatSalut) i del Dr. Rafael Lledó, director general de la FPHAG.
 

Pujar