Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

16/10/2012

Premiat el projecte “Compra saludable” de l’Hospital de Ganollers i HD Covalco

Granollers, 16 d’octubre de 2012 —

El projecte “COMPRA SALUDABLE” coordinat per l’Hospital General de Granollers, a través de l’Observatori de la Salut Dr. Carles Vallbona, i per l’empresa de distribució alimentària de HD COVALCO, que té com a objectiu fomentar un estil de vida i hàbits alimentaris saludables, ha estat guardonat amb l’accèssit Premi PAAS 2012 a l’àmbit comunitari que concedeix el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Aquests premis es van lliurar el passat dia 11 d’octubre en el marc de la celebració de la V Jornada PAAS. El Dr. Esteve Llargués, director de Servei de Medicina Interna de l’Hospital General de Granollers, i coordinador del projecte, va rebre el premi de mans del Dr. Antoni Mateu, director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i del Dr. Carles Vallbona. “Compra Saludable” és un projecte que consisteix en una assessoria nutricional que orienta als consumidors sobre quins productes de la cistella de la compra són més convenients per a la seva salut en diferents àmbits: la població general, la hipertensió arterial, la diabetis, l’obesitat, el colesterol i el restrenyiment. Aquest assessorament el realitzen la Dra. Asun Recasens i Sra. Cèlia Puig, professionals de la Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició del Servei de Medicina Interna de l’Hospital General de Granollers, treball que es realitza amb la col·laboració del Sr. Ramon Roset, responsable del projecte a l’empresa HD COVALCO.

Aquest projecte iniciat l’any 2008, és innovador i pioner a l’estat, ja que per primera vegada una empresa de distribució d’aliments es compromet a ajudar als consumidors a escollir aliments saludables de manera ràpida i senzilla, oferint una informació fiable, independent i amb rigor científic per aconseguir una dieta saludable. En l’avaluació del projecte Compra Saludable s’observa que la intervenció nutricional afavoreix l’adquisició d’aliments saludables, com ara l’oli d’oliva verge i verge extra, la llet i dels fruits secs saludables.

Pujar